Kit voor het inzetten van keratine extensions
 

Kit voor het inzetten van keratine extensions

FLASH SALE -80%
Resterende
tijd
 Op voorraad

174,50 € 34,90 €

quantité    

  80% KORTING

 

Als je zelf je keratine extensions wilt inzetten, biedt deze kit alles wat je nodig hebt.
Deze all-in kit zal je veel geld besparen, want dankzij deze kit heb je geen professionele kapper nodig om je extensions in te zetten.

INHOUD VAN DE KIT:

  • 1 Keratine warmtetang CE 110/220V voor het vasthechten van je keratine tips, met instelbare temperatuur 100-200 °C en draaibaar snoer.
  • 5 haarbeschermers om je haar te beschermen tijdens het inzetten.

Je kunt hier ook onze handleiding voor het inzetten van keratine extensions bekijken. Houd er rekening mee dat om het beste resultaat te bereiken je iemand zal moeten vragen je een handje te helpen bij het inzetten van je keratine extensies.
Het verwijderen van je extensions is net zo snel en eenvoudig als het inzetten ervan: breng gewoon een beetje verwijdervloeistof aan op de keratine tip en trek vervolgens zachtjes de streng los.

Alle bestellingen worden binnen 48 uur vanuit ons magazijn verzonden, en nadat een bestelling is verzonden wordt deze binnen 6 tot 8 werkdagen geleverd. Wij bieden ook een verzekering aan tegen verlies en diefstal om je bestelling te beschermen tijdens de verzending.

Onze producten worden verzonden in enveloppen met noppenfolie of versterkte dozen voor een optimale bescherming tijdens het transport.
Voor vragen met betrekking tot de levering, kan je contact met ons opnemen

Vergelijkbare producten

€3KORTING OP JE BESTELLING