Tang voor micro ring extensions
 

Tang voor micro ring extensions

FLASH SALE -80%
Resterende
tijd
 Op voorraad

74,50 € 14,90 €

quantité    

  80% KORTING

 

Als je zelf je micro ring extensions wilt inzetten, zonder naar een kapper te gaan, zal je zeker deze tang nodig hebben.

Met deze tang kan je de ring die om elke streng zit platknijpen zodat de extension gedurende enkele maanden goed vast zal blijven zitten. Je hebt deze tang ook nodig om de ring los te maken voor het verwijderen van je extensions: dit gaat net zo snel en gemakkelijk als het inzetten.

Dankzij deze must-have-tool is het inzetten van micro ring extensions snel en gemakkelijk: specifieke vaardigheden zijn niet vereist. Toch raden wij je aan iemand vragen om je te helpen bij het inzetten van je micro ring extensions om zo de beste resultaten te bereiken.

Je kunt hier ook onze handleiding voor micro ring extensions bekijken.

Alle bestellingen worden binnen 48 uur vanuit ons magazijn verzonden, en nadat een bestelling is verzonden wordt deze binnen 6 tot 8 werkdagen geleverd. Wij bieden ook een verzekering aan tegen verlies en diefstal om je bestelling te beschermen tijdens de verzending.

Onze producten worden verzonden in enveloppen met noppenfolie of versterkte dozen voor een optimale bescherming tijdens het transport.
Voor vragen met betrekking tot de levering, kan je contact met ons opnemen

Vergelijkbare producten

€3KORTING OP JE BESTELLING