DE WILDSTE HAIR TRENDS ! 2014-11-26

Op zoek naar een kapsel dat zowel excentriek als de trendy is? Deze nieuwe stijlen zijn een hit op de catwalks van dit seizoen en zullen je niet onopgemerkt laten blijven.

 

-De Weirdo bang: Deze excentrieke hair-do geeft je kapsel een unieke en rebelse touch. Vrij dun, zeer kort en onregelmatig gesneden, het doet het vooral goed om een draai te geven aan een anders klassieke stijl, zoals lang stijl haar. Natuurlijk, je kunt het zelf doen met een paar knippen van de schaar, maar een kapper weet de vorm van je gezicht beter te doen uitkomen.

 

-De Glitter scheiding: Het creëren van deze chique en glamoureuze stijl vereist een beetje geduld en handigheid. Begin met het borstelen van je haar en maak een scheiding, in het midden of aan de zijkant, net wat je wilt. Met behulp van haarlak of mousse, maak je je haar aan weerszijden van de scheiding glad. Neem vervolgens een fijne penseel, bedekt deze met een laagje haarlak, doopt het in een pot van glitter en dep het op je scheiding om deze te laten sprankelen.

Tip: Ga voor gouden glitter om je kapsel een warme touch te geven. Als je haar licht of platinablond haar hebt, kan je zilver kiezen voor een "ice queen" look!

 

-Printed Haar: Gedrukt haar is een nieuwe kleurtechniek die erin bestaat - tijdelijk - een patroon, vaak dierenprints, op je haar te tekenen. Het zal beter werken op gladde kapsels, en geeft een look die zowel chic en opvallend is. Als je in de verleiding bent gekomen, ontdek dan hoe je een luipaardprint kan maken: fantastisch met een knot of paardenstaart:

https://www.youtube.com/watch?v=tGK-rUOU-AQ

€3KORTING OP JE BESTELLING