HAARKLEURING: HIGHLIGHT JE LOKKEN ! 2014-12-03

De zomer is het ideale seizoen om highlights uit te proberen: de zon doet ze nog beter uit de verf komen, en ze geven je haar een elegant dimensionaal effect. Hier zijn onze tips voor highlights, zodat je deze zomer kan schijnen!

 

Kies de juiste tinten:

- Als je haar blond of goudbruin is: Als je een lichte haarkleur hebt, dan is de zomer zeker jouw seizoen! Profiteer van de zon en voeg extra licht toe aan je lokken met gouden en platina highlights. Vermijd donkere kleuren: deze kunnen botsen met je basiskleur.

  Tip: Als je je haar wilt oplichten zonder het te bleken, probeer dan haarverzorgingsproducten, zoals kamilleshampoo.

- Als je haar rood of kastanjebruin is: om een gedurfde statement te maken, ga dan voor flamboyante kleuren zoals rood, mahonie en amber, die kleuren geven je haar een levendige glans.

Tip: Wil je fantastische rode highlights zonder chemische producten te gebruiken? Kies dan voor henna-gebaseerde producten.

-Als je haar bruin is: We gaan er soms van uit dat donkere tinten niet opvallen, maar dat is verre van waar. Als je haar bruin is, zijn subtiele highlights in warme tinten, zoals chocolade of hazelnoot, de perfecte keuze. Als je voorkeur uitgaat naar donkere kleuren, dan kan je ook voor cool paarsachtig bruin gaan of voor blauwachtige zwarttinten.


Hoe ga je te werk:

Als je thuis wilt proberen highlights te zetten, maar je bent bang voor een haarramp, dan is een ton sur ton haarkleur de perfecte oplossing. Dit type kleuring wordt bereikt door toepassing van twee of drie verschillende tinten op één haarlok. De resultaten zullen heel subtiel zijn, maar goed zichtbaar in het licht, en deze methode beschadigt je haar niet. Als je er niet helemaal zeker van bent, vraag dan je kapper voor advies!

€3KORTING OP JE BESTELLING