KIES JE EXTENSIONS ! 2014-12-17

Tijdelijk of permanent, hot of cold fusion, 1001extensions biedt een verscheidenheid aan extensions zodat jij diegene kunt kiezen die het best bij je passen! Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen:

 

-Clip-In extensions: Deze zijn net zo gemakkelijk in te zetten als te verwijderen, je clipt ze direct op je haarwortels, zodat je voor één dag of voor langer van look kunt veranderen. Clip-in extensions gaan 10-12 maanden mee, afhankelijk van hoe vaak je ze draagt en hoe je ze verzorgt. Je zet ze in door je haar in horizontale secties te verdelen, te beginnen bij je nek. Je tilt deze secties op om er vervolgens de clip-in extensions onder te bevestigen.

 

  -Keratine extensions: Deze duurzame extensions (4 tot 6 maanden, afhankelijk van het onderhoud) zijn perfect voor wie durft, en als je radicaal van kapsel wilt veranderen en toch een natuurlijke uitstraling behouden. Het inzetten kost wat meer tijd (één à twee uur), maar specifieke vaardigheden zijn niet vereist: zet elke streng dicht bij de wortels in, verwarm de keratine met een speciale warmtetang en laat het afkoelen. Zodra de levensduur van de extensions voorbij is, kunnen ze worden verwijderd met behulp van een tang en een keratine verwijdermiddel.

 

-Micro ring extensions: Als je duurzame resultaten wilt en toch je extensions gemakkelijk kunnen verwijderen, dan zijn de micro ring extensions perfect voor jou. Ze worden bevestigd zonder warmte of lijm; met een tang knijp je de ringen dicht om te voorkomen dat ze uitglijden. Dezelfde tang worden gebruikt om de ringen open te buigen, zodat je de strengen weer net zo gemakkelijk kan verwijderen.

 

-Hairweaves: Deze extensions worden bevestigd door ze op horizontale lijnen te naaien. Hairweaves worden aanbevolen voor Afro haar, maar kunnen worden toegepast op elk type haar voor een langdurig en natuurlijke resultaat.

 

-Tape-In extensions: Lichtgewicht en onzichtbaar, deze revolutionaire extensions zijn zowel duurzaam als eenvoudig te bevestigen! Het inzetten neemt ongeveer een half uur in beslag, en de techniek is zeer eenvoudig: neem een grote pluk haar, bevestig een eerste extensionstrip door deze onder de wortels de drukken, en breng daarna een tweede extensionstrip aan boven op dezelfde pluk (een "sandwich" effect). Als je ze hebt verwijderd, kan je de tape op je extensions vervangen zodat ze langer meegaan.

 

Bekijk onze videotutorials voor tips voor het inzetten van extensions:

https://www.youtube.com/user/1001extensionsus

€3KORTING OP JE BESTELLING