HAARSTYLING RAMPEN DIE JE ECHT MOET VERMIJDEN ! 2014-12-24

-Een radicale verandering van haarkleur: Het kleuren van je haar kan de perfecte manier zijn om je look te veranderen of om je natuurlijke kleur te benadrukken, maar bezint eer ge begint! Wilt je een meer intense kleur, dan zijn dit je beste opties: highlights (vraag je kapper om advies), ombrehaar of een kleur die één of twee tinten lichter of donkerder is.

Let op: Wees vooral voorzichtig met zwart: het is moeilijk om uit te nemen, en kan je een bleke en moe uitziende teint geven. Als je een heel andere dan je natuurlijke kleur gebruikt, zal het meer onderhoud vragen, dit om lelijke wortels te vermijden.

 

-Te taps: tapering kan een goede oplossing om het grootste gedeelte van heel dik haar te verwijderen, maar je moet niet overdrijven anders kan het resulteren in een dunne, dradige "rattenstaart" look. Vermijd dit soort kapsel als je fijn haar hebt, en als je er voor kiest, kijk uit niet te hoog met de lagen te beginnen.

 

-Over-de-top-accessoires: Een goed geplaatste haaraccessoire kan je haar complimenteren en zorgen voor een super stijlvol kapsel... mits goed gekozen! Vermijd grote, opzichtige accessoires, en ga liever voor ingetogen en elegant, vooral als je ze gebruikt op een elegant of volumineus kapsel.

 

-Over-Bleaching: Herhaaldelijk blonderen van je haar is erg schadelijk, het haar kan broos en droog worden. Als je regelmatig blondeert (niet meer dan een keer per maand!), compenseer dit dan met wat extra TLC en behandel je haar regelmatig met maskers en andere reparatieproducten.

€3KORTING OP JE BESTELLING