GRATIS VERZENDING VANAF 90 €

Geheimen van blijvende kleur

Wist je dat een paar eenvoudige stappen ervoor kunnen zorgen dat je kleuring langer meegaat?

 

 Respecteer de timing

Allereerst is het essentieel om de blootstellingstijd op het product te respecteren. Inderdaad, niets ergers dan eindigen met een flauwe kleur als je te ongeduldig of erger was, met beschadigd haar na een te lange blootstellingstijd. Dit advies geldt des te meer voor verkleuring, die wij u aanraden uit te voeren bij een kappersprofessional.

Tip:  Wacht 48 uur met het wassen van je haar als het klaar is: dan zal het goed doordringen.

 

Kies geschikte producten

Kies een speciale shampoo voor gekleurd haar om je nieuwe manen te behouden. Er zijn ook maskers waarmee je je kleur kunt behouden terwijl je ze diepgaand voedt.

 

 Bescherm jezelf tegen externe agressies

Net als hair extensions is gekleurd haar bijzonder gevoelig voor externe agressies: zon, vervuiling, chloor etc. Dus vergeet niet om ze af te dekken als het mooi weer is (bijvoorbeeld met een kleine trendy sjaal) en spoel ze uit het zwembad.

 Tip:  Breng beschermend serum aan zonder je lengtes af te spoelen om ze overdag een boost te geven.

 

Liever koude douches

Heet water zorgt ervoor dat het haar sneller uitdroogt: geef daarom de voorkeur aan lauwe douches en werk af met een straal koud water om je nagelriemen strak te trekken. Denk er ook aan om de shampoos te sparen: je hoeft je haar niet elke dag te wassen, één tot twee wasbeurten per week is voldoende.

 

En om je een mooi das- en kleureffect of pit te geven zonder door de kleurdoos te gaan, denk erover na  haarextensies. Kies deze gewoon in een tint die iets anders is dan je natuurlijke kleur en geniet van je nieuwe droommanen.

Search