GRATIS VERZENDING VANAF 90 €

Houd uw extensies langer schoon

Wist je dat het uit elkaar plaatsen van shampoos je haar en haarextensies helpt behouden? Hier zijn al onze tips om je manen langer schoon te houden.

 

 Schakel over op vaste shampoo

Ecologische en economische, natuurlijke vaste shampoo bevat over het algemeen producten die minder schadelijk zijn voor het haar dan andere chemische alternatieven. Kies het geschikt voor jouw haartype (fijn, droog, olieachtig, gekleurd etc.) voor maximale efficiëntie.

 

Maak maskers met appelazijn

Echte wondermiddel voor het haar, appelazijn zal zachtheid en glans geven aan je manen. Om te gebruiken, verdunt u een lepel zuiveringszout in 100 ml water en voegt u vervolgens 100 ml azijn toe. Breng het mengsel aan op je haar, laat het twintig minuten intrekken en spoel het grondig uit. Daarmee geen vettig haar meer!

 

Wees niet voorzichtig met de wortels

En ja, een haarmasker is niet van toepassing op de wortels die het kan verzwaren. Om het olieachtige haareffect te voorkomen, vraagt ​​u uw zorg alleen aan uw lengtes en punten.

 

Gebruik essentiële citroenolie

Ontgiftende, antiseptische, verstevigende of zelfs verzachtende, essentiële citroenolie heeft vele deugden. Om hiervan te profiteren, giet u een paar druppels in uw shampoos en verzorgt u ze vervolgens zoals normaal.

Waarschuwing Breng nooit een onverdunde etherische olie aan op je huid of haar, je zou jezelf kunnen verbranden.

 

Verwijder uw extensies voordat u gaat slapen

Sommige extensies, zoals clip-in extensions  of de tape extensions  zijn gemakkelijk aan en uit te trekken naar believen. We raden je daarom aan om ze te verwijderen tijdens het slapen of wanneer je thuis bent om hun levensduur te verlengen.

Search