GRATIS VERZENDING VANAF 90 €

Geeft terug

Wat is de retourprocedure?

Om redenen van hygiëne vragen wij u begrip op te brengen voor het feit dat wij de terugzending van gebruikte producten niet aanvaarden. Een retourzending komt alleen in aanmerking als de voorwaarden en instructies van de dienst-na-verkoop worden nageleefd. Gelieve in alle gevallen in eerste instantie per e-mail contact op te nemen met onze klantendienst.

 Voorwaarden waaraan voldaan moet worden:

  1. Het haar moet in de originele staat zijn.

    De verpakking van het haar moet intact zijn. De extensies mogen niet zijn uitgepakt (geopend), geborsteld of zelfs gedragen. De kraag moet op zijn plaats zitten. Het pakket moet in de originele verpakking zitten.
  2. Het haar moet geurloos zijn. De aanwezigheid van een parfum-, verzorgings- of shampoogeur zorgt ervoor dat het product niet in aanmerking komt voor retournering en/of omruiling.
  3. De retourzending moet in China worden gedaan na validatie van de retourvoorwaarden met technische ondersteuning. Retourkosten zijn voor rekening van de klant.
    Elk verlies van het pakket voordat het in onze magazijnen is aangekomen, is uw verantwoordelijkheid. Voordat u uw retourzending verstuurt, dient u contact op te nemen met de klantenservice:
    https://www.1001extensions.nl/pages/contact

 Na ontvangst van de retourzending zal de terugbetaling binnen 20 werkdagen door de boekhoudafdeling worden uitgevoerd.

- Bij betaling met kredietkaart, zal de terugbetaling gecrediteerd worden op de daaraan gekoppelde rekening.

- Voor betaling met PayPal, zal de terugbetaling worden gecrediteerd op de oorspronkelijke PayPal-rekening van de bestelling.

 Wat moet ik doen als ik een defecte bestelling heb ontvangen?

Wij garanderen verkochte producten door standaard omruiling met hetzelfde nieuwe product voor een periode van 12 maanden. Sommige producten hebben ook een fabrieksgarantie. De duur van deze garantie wordt aangegeven op de productfiche. Indien dit niet is aangegeven, is er geen sprake van fabrieksgarantie.

Elke terugzending van het product onder garantie moet vooraf met ons worden overeengekomen. Hiertoe dient u per e-mail contact op te nemen met onze klantenservice op het volgende adres:

https://www.1001extensions.nl/pages/contact

 De verwerkingstijd voor een retourzending kan variëren van 2 tot 30 werkdagen, afhankelijk van het product (tijd aangegeven als indicatie). De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Opgelet: Elk product dat in slechte staat, gebruikt of zonder de originele verpakking wordt teruggestuurd, wordt niet terugbetaald, het product moet in nieuwe staat door onze diensten worden ontvangen.

Search