-80% OP ALLE PRODUCTEN + GRATIS VERZENDING VANAF 90 €

Levering

- Levering Al onze pakketten worden verzonden binnen 24 uur vanuit ons magazijn dan is de levertijd vanaf deze datum is 3 tot 5 werkdagen. Wij bieden ook verzekeringen voor verlies en diefstal om te zorgen dat uw bestelling tijdens het transport. Onze producten worden verzonden in enveloppen te bellen of karton beschermd voor optimale bescherming daarvan tijdens het transport. Voor vragen over de levering van onze producten, neem dan contact met ons op

 

voor De levering geschiedt op het adres dat u hebt opgegeven tijdens uw bestelling. Levertijd zal variëren afhankelijk van de vervoerder die U hebt gekozen. De levertijd is aangegeven in werkdagen, af ons bedrijf of dat van onze leverancier, voor de levering in de Verenigde Staten of in Europa. De startvolgorde wordt gegeven na volledige betaling van het bedrag van uw bestelling. Deze vertraging wordt doorgegeven als een indicatie. In ieder geval, in geval van een vertraging van de verzending van meer dan 21 dagen, heeft u de mogelijkheid om uw bestelling annuleren binnen een termijn van 60 werkdagen.
De levertijd kan soms groter zijn dan 3 weken in zeer zeldzame gevallen is dit een gevolg van storingen van de dragers in de routing tussen de landen, zijn we niet verantwoordelijk voor vertragingen in de levering waarvoor de schuld ligt bij de vervoerders.

Als het pakket naar ons teruggestuurd vanwege een fout of een nalatigheid van uw kant (verkeerd adres, geen naam op de brievenbus, het feit dat je niet afhalen van het pakket op het postkantoor, ...), de kosten van reforwarding van de producten op uw kosten. Wij willen graag duidelijk maken dat deze kosten dienen te worden betaald voorafgaande aan de retourzending.

In het geval van levering van een product niet overeenkomt met uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice op het volgende adres:

contact@1001extensions.nl

In dit geval gaan wij om het product te ruilen. Het product moet teruggestuurd worden in de oorspronkelijke staat. De kosten van retourneren, zullen worden vergoed op vertoon van een bewijs.

Let op :
zorg contact opnemen met de klantenservice voordat u een product retourneert.

Search