GRATIS VERZENDING VANAF 90 €

Terug

Artikel 1: Terug

Om hygiënische redenen, gelieve te begrijpen dat we gebruikte producten niet terugnemen. Een retourzending komt alleen in aanmerking als aan de voorwaarden en instructies van de klantenservice is voldaan. Neem in ieder geval eerst contact op met de klantenservice per e-mail.

U heeft het recht om de online gekochte producten binnen 14 dagen terug te sturen en om een terugbetaling te vragen. De retourkosten zijn voor uw rekening.

Te respecteren voorwaarden:

1- Conditie van extensions en verpakking
HYGINE-ETIKET MAG NIET WORDEN GESCHEURD OF AFGESCHULD.

Het pakket met de extensies moet intact zijn. Haar moet in originele staat zijn. Ze mogen niet zijn uitgepakt, geborsteld of zelfs maar gedragen. De halsband moet op zijn plaats zitten.

2 -Geur

Haar moet geurloos zijn. De aanwezigheid van een geur van parfum, verzorging of shampoo maakt het product niet geschikt voor retourneren en/of ruilen.

3 - Verzenden
De retourzending moet in China worden gedaan na validatie van de retourvoorwaarden met technische ondersteuning. Retourkosten zijn voor rekening van de klant.
Elk verlies van het pakket voordat het in onze magazijnen is aangekomen, is uw verantwoordelijkheid.

Voordat u uw retourzending verstuurt, neemt u contact op met de klantenservice: contact@1001extensions.nl

Als u wilt retourneren omdat u denkt dat uw product defect is, krijgt u na bevestiging van de klantenservice via foto's een volledige terugbetaling.

Na ontvangst van de retourzending wordt de terugbetaling binnen 20 werkdagen door de boekhoudafdeling gedaan.

  • Voor betaling per creditcard wordt de terugbetaling op de gekoppelde bankrekening bijgeschreven.
  • Voor betaling via Paypal wordt de terugbetaling bijgeschreven op het Paypal-account dat is gebruikt op het moment van de bestelling.

Waarschuwing: elk product dat in slechte staat wordt geretourneerd, gebruikt of zonder de originele verpakking, wordt niet terugbetaald, het product moet in nieuwe staat worden ontvangen door onze diensten.

Search