-80% OP ALLE PRODUCTEN + GRATIS VERZENDING VANAF 90 €

Terug

Artikel 1: Herroepingsrecht / retour

U heeft een periode van 14 dagen vanaf de ontvangst van uw producten om uw herroepingsrecht uit te oefenen zonder opgaaf van redenen of het betalen van een boete.

Bij uitoefening van het herroepingsrecht worden alleen de prijs van het / de gekochte product (en) en de verzendkosten vergoed. Retourkosten blijven voor uw rekening.

Eventuele restitutie vindt plaats op het betaalmiddel dat tijdens de aankoop is gebruikt.

Retourzendingen van producten moeten worden gedaan in hun originele staat en compleet (verpakking, accessoires, instructies ...), zodat ze opnieuw in de handel kunnen worden gebracht, vergezeld van een kopie van de aankoopfactuur.
De verzendkosten van een retourzending moeten door de klant worden gemaakt, we raden u aan om uw pakket met tracking te verzenden en tegen ondertekening af te leveren.
Elk verlies van uw pakket voordat het in onze magazijnen aankomt, is uw verantwoordelijkheid.

Als u wilt retourneren omdat u denkt dat uw product defect is, krijgt u na bevestiging van de klantenservice via foto's een volledige terugbetaling.

Om de retourzending van uw producten te valideren en het retouradres te verkrijgen, kunt u per e-mail contact opnemen met onze klantenservice op het volgende adres:

contact@1001extensions.nl

WAARSCHUWING:
Zorg ervoor dat u contact opneemt met de klantenservice voordat u een product aan ons retourneert.

 

Artikel 2: Garantie en service na verkoop

Wij garanderen de producten die door standaardruil door hetzelfde nieuwe product worden verkocht voor een periode van 12 maanden. Sommige producten hebben ook een fabrieksgarantie. De duur van deze garantie wordt vermeld op het productblad. Indien niet vermeld, is er geen fabrieksgarantie.
Elke teruggave van het product onder garantie moet het onderwerp zijn van onze voorafgaande overeenkomst. Daartoe moet u per e-mail contact opnemen met onze klantenservice op het volgende adres:

contact@1001extensions.nl

De verwerkingstijd voor een service na verkoop kan variëren van 2 tot 30 werkdagen, afhankelijk van het product (de deadline wordt alleen ter informatie gegeven). Retourkosten zijn uw verantwoordelijkheid.

Let op: Elk product dat in slechte staat wordt geretourneerd, gebruikt of zonder de originele verpakking, wordt niet terugbetaald, het product moet in nieuwe staat worden ontvangen door onze diensten.

Search